Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a declarat, joi, ca respingerea de catre Parlament a propunerii de premier a presedintelui Basescu ne aduce in situatia alegerilor anticipate, care spune ca ar putea fi vorba de un premier nemembru PDL.
"Daca partidele de opozitie refuza nominalizarea presedintelui, ajungem la alegeri anticipate", a declarat, la Realitatea FM, ministrul interimar al turismului si mediului, Elena Udrea. "Daca asta este optiunea majoritatii nou constituite in Parlament, sa cada un guvern care s-ar forma in urma nominalizarii presedintelui, atunci ajungem la alegeri anticipate", a mai spus secretarul executiv al PDL, transmite NewsIn.

De asemenea, Elena Udrea anunta propunerea PD-L pentru postul de premier ar putea fi o persoana care nu este membru de partid. "Ar fi posibil pana la urma sa fie cineva care nu este membru PD-L. Insa pot sa va spun ca prima optiune a partidului nostru este sa fie un membru de partid", a adaugat Elena Udrea.

Dilema lui Udrea

Udrea nu intelege de ce primarul Sibiului, Klaus Johannis, a acceptat propunerea de ocupare a postului de premier, motivand ca nu se poate face practic nimic intr-un timp atat de scurt.

"Nu inteleg de ce Johannis a acceptat propunerea de a fi premier pentru o luna si jumatate. Si mai ales, nu este atat de usor. Nu iei un primar pe care il aduci aici pentru o luna si jumatate, pentru ca nu se poate face nimic intr-o perioada atat de scurta", a spus Elena Udrea, prezenta la deschiderea Targului de Turism al Romaniei.

De asemenea, ministrul Turismului a precizat ca Guvernul nu a cazut pentru ca a fost incompetent, ci pentru ca este perioada campaniei electorale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.