Alexandra Becali, mama europarlamentarului Gigi Becali, a ajuns la Spitalul Clinic de Urgente "Sfantul Ioan" din Iasi dupa ce si-a fracturat pumnul mainii stangi in timpul vizitei la moastele Sf. Parascheva.
Aflata in pelerinaj la Iasi cu ocazia praznuirii hramului Sfintei Cuvioase Parascheva, Alexandra Becali, in varsta de 79 de ani, a ajuns, potrivit Agerpres, la UPU de la Spitalul Clinic de Urgente "Sfantul Ioan" dupa ce si-a fracturat pumnul, transmite Inpolitics.

O intamplare nefericita atat pentru batrana doamna cat si pentru fiul ei candidat, care, cunoscut pentru credinta sa, ar putea interpreta acest accident in mod personal, in special dupa declaratiile facute odata cu lansarea candidaturii sale la prezidentiale.

"Nu veti mai vedea sexy-cluburi in blocuri, nu veti mai vedea cazinouri in tara asta, nu veti mai vedea jocuri de noroc, nu veti mai vedea tot felul de sex shop-uri pe toate bulevardele. Nu exista asta in Europa. Acolo nu exista prostitutie, nu exista striptease. Acolo toate legile sunt facute asa incat pe dracu' nu-l poti imbratisa. Peste tot il intalnesti pe Hristos", declara Gigi Becali in momentul lansarii, sustinand ca doreste sa faca din Romania o tara iubita de Dumnezeu.

Sfanta Parascheva este cea mai populara dintre toti sfintii ale caror moaste se afla pe teritoriul Romaniei. Credinta in ea se explica tocmai prin convingerea ca Sf. Parascheva este mult folositoare, daruind ajutor, prin rugaciunile ei, tinerilor si batranilor, fecioarelor si mamelor, manastirilor si familiilor, bolnavilor si saracilor. Puterea ei vine din sfintenia si din bunatatea ei, adica din iubirea ei fata de Dumnezeu si fata de oameni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.