Presedintele PSD, Mircea Geoana, proaspat validat candidat al partidului pentru alegerile prezidentiale, a comentat anuntul sefului statului despre intentia de a candida pentru un nou mandat spunand ca "nu e nicio surpriza", ci "sfarsitul unei mici parodii in care nu a pacalit pe nimeni".
"Nu e nicio surpriza, el este in campanie din 2004 si in mod evident acest anunt nu face decat sa simplifice dezbaterea. Anuntul este facut dupa ce l-a numit pe Vasile Blaga la conducerea Ministreului de Interne pentru a fi sigur ca pe partea de control al alegerilor are omul cel mai disciplinat. Iar din punct de vedere al participarii sale la competitie este un lucru bun pentru ca romanii se vor putea pronunta asupra celor 5 ani de mandat Traian Basescu. Este si sfarsitul unei mici parodii in care nu a pacalit pe nimeni si asa cum nu i-a pacalit pe romani timp de 5 ani de zile nu-i va pacali nici in aceasta campanie", a fost reactia lui Geoana.

Potrivit NewsIn, presedintele Traian Basescu si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat la Presedintie in cadrul unei intalniri cu fermierii de la Sannicolau Mare, din judetul Timis.

"De acum, Sannicolau Mare pentru mine a devenit un loc important, locul in care presedintele in functie anunta ca va mai candida pentru un mandat. Va multumesc mult, sanatate multa”, a spus presedintele.

Dupa ce si-a anuntat candidatura, Basescu a primit cadou de la edilii locali stema orasului Sannicolau Mare, emblema cu Sfantul Nicolae si a afirmat ca asta "inseamna ca a luat o decizie buna".

Presedintele a anuntat ca va candida dupa ce a fost intrebat de mai mai multe persoane daca a luat o decizie in acest sens. O persoana din multime i-a sugerat sa-si lanseze candidatura la Sannicolau Mare, iar presedintele a raspuns ca a hotarat sa isi lanseze candidatura aici pentru ca asa i-au cerut oamenii. Basescu a sustinut ca nu se astepta sa isi anunte candidatura la Sannicolau Mare, dar ca se bucura ca a facut-o in mjilocul unor oameni cum sunt cei de acolo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.