Ei, si dupa ce v-am aratat cum se citea Nastase pe sine insusi, in avionul de Viena, in drum spre Consiliul Partidului Socialistilor Europeni, haide]i acum sa vedem ce facea seful lui, so]ul doamnei Geoana, la scurt timp dupa incheierea - sau poate chiar in timpul - consiliului si doar cu citeva ore inainte de accidentul cu motociclistul din Pipera.

Bine a]i venit, asadar, la emisiunea Nu mai mult de 5 minute shopping. Va asigur ca gazda dumneavoastra, Mircea Geoana, nu va invita in interiorul magazinului de ceasuri si bijuterii Ellert, situat chiar in ombilicul orasului Viena. {i al Europei, daca ne luam dupa vienezi. Asa ca ne mul]umim cu o imagine (1) surprinsa la zece metri de iesire, in drum spre portbagajul (2, 3) care asteapta cu gura cascata, precum puisorii de vultur hrana lor cea de toate zilele. Se iau pungile de la mijloc, se rotesc usor si se asaza cu grija, ca sa nu se sifoneze imaginea de social-democrat a stapinului.

Ne intoarcem la magazin, unde observam ca un ceas costa intre 800 si vreo 5.000 de euro. Vestea buna: intrarea si privitul sint gratis. Domnul Geoana explica apoi ca urmeaza aniversarea a douazeci de ani de casnicie, asa ca "se gindeste" sa cumpere un ceas pentru prima doamna din partid. (Asta dupa ce-l vazusem iesind cu doua pungi de acolo.) |ntre timp apare si doamna Geoana, care urca repede in masina (4) si nu apucam sa-i spunem ca la 100 de metri mai la vale, la alt magazin, erau si ceasuri de 12.400 de euro. Haide]i, domnu’ presedinte, ca nu era atit de greu! Poate ca nu a]i fi doborit noul record mondial la viteza, dar recordul pentru cea mai scumpa suta de metri din lume cred ca va era la indemina!


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.