Liderul PNL, Crin Antonescu a anuntat ca liberalii vor depune o motiune de cenzura impotriva guvernului si cer sprijinul PSD. Astfel, daca motiunea va trece guvernul Romaniei va cadea cu totul si va trebui inlocuit.
PNL va depune mortiune de cenzura. PSD trebuie sa ne sustina pentru ca trebuie sa intaleaga ca guvernarea a esuat. Daca PSD intalege ca in joc e soarta Romaniei vor trebui sa sustina motiunea de cenzura asa cum nu au facuto pana acum”, a declarat Antonescu.

Liderul liberal a amenintat ca daca aceasta motiune va trece, presedintele Basescu va trebui sa accepte un guvern de tehnicieni, fara culoare politica.

Basescu va trebui sa accepte un guvern de tehnicieni, va trebui sa pregateasca urgent un nou buget pentru anul viitor si va trebui sa opereasca toate licitatiile si tranzactiile frauduloase facute de ministri corupti in ultima perioada”, a afirmat Crin Antonescu.

Guvernul fraudulos

Potrivit lui Antonescu, in urma celor petrecute, Romania are un guvern total nereprezentativ.

Acest episod Nica a fost generat de la Cotroceni de catre Traian Basescu prin intermediul lui Boc si a urmarit eliminarea PSD-ului si guvernarea partidului personal al lui Basescu”, a acuzat penelistul.

De asemenea, Antonescu il acuza pe presedinte ca prin aceasta “manevra” urmareste masiva fraudare a alegerilor electorale.

Nu putem continua asa pentru ca riscam o masiva frauda electorala, Basescu avandu-si seful de campanie pus ministru la Interne (Vasile Blaga)”, a conchis Antonescu.

Alianta PSD-PNL

Potrivit ultimelor informatii, o “aliant” PSD-PNL impotriva guvernului este posibila.

Mircea Geoana a declarat la postul de radio national ca PSD-ul ia serios in considerare o colaborare cu liberalii.

Astfel, o aruncare a PDL-ului de la guvernare devine un scenariu foarte posibil.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.