Pentru peremisti actuala criza politica reprezinta un plan gandit in detaliu in laboratoarele Cotrocenilor. Acestia sunt de parere ca toata caderea PSD-ului a fost planificata de Basescu si PDL.
Veteranul PRM, Lucian Bolcas este de parere ca tot scenariul crizei politice a fost creeat de presedinte si subordonatii sai pedelisti.

"Planul initial presupunea aducerea PSD la guvernare si umilirea perpetua a partidului lui Geoana plecand de la certitudinea ca acesta se va tine cu dintii si cu ghearele de guvernare", a declarat Bolcas pentru Inpolitics.ro.

Acesta il "compatimeste" pe Geoana pentru modul in care a cazut in cursa intinsa de democrat liberali. "Geoana a cazut in capcana la fel cum cadeau maimutele care erau vanate in Africa de Sud. Intr-un tub de bambus, se introducea o banana care statea vertical. Maimuta care cadea in plasa nu dadea drumul la banana nici atunci cand apareau vanatorii", a declarat veteranul Romaniei Mari.

Cititi mai multe pe Inpolitics.ro.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.