Liderul pesedist si crancenul "rival" al presedintelui Traian Basescu, Viorel Hrebenciuc, a declarat in cadrul unei emisiuni TV ca presedintele Romaniei este alcoolic si sustine ca guvernul va trebui sa depuna o lege in Parlament pentru viitoarele alegeri prezidentiale in vederea verificarii "sanatatii" candidatilor.
Hrebenciuc sustine ca toata lumea stie ca presedintele Traian Basescu este alcoolic, inclusiv SPP-ul, insa nimeni nu indrazneste sa faca nimic. Acesta se plange ca seful statului este tot timpul beat si i-a decizii proaste.

"Nu stiti ca bea? Toata lumea stie ca bea. Pai nu vedeti ca in ultimul timp tine o foaie in mana, ca ii tremura mana tot timpul", a declarat Hrebenciuc intr-o emisiune la Antena 3.

Liderul social democrat sustine ca inca un mandat pentru Basescu la presedintiei ar insemna un "dezastru" pentru Romania.

Hrebenciuc speculeaza totodata ca actuala criza politica a fost creata de Basescu intr-un moment "neprielnic". "Probabil si pe Nica l-a schimbat tot la o betie".

Cu toate astea, PSD-istul sustine ca partidul sau respecta institutiile statului, indiferent care ar fi acestea, motiv pentru care au participat la discutiile cu presedintele, care s-a oferit sa medieze conflictul dintre partidele coalitiei de guvernare. "Noi cei din PSD intotdeauna avem respect pentru institutiile statului. Betiv, nebetiv, e deocamdata presedintele Romaniei", a declarat Hrebenciuc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.