Presedintele PSD, Mircea Geoana, a profitat marti de intalnirea cu seful statului de la Palatul Cotroceni pentru a vizita biserica din incinta si a-si face campanie electorala printre muncitorii care lucrau la finisajele lacasului de cult.
Dupa discutia cu presedintele, Mircea Geoana a iesit in curtea unde se aflau ziaristii si, vazand ca nu toate camerele de luat vederi sunt pregatite, le-a spus jurnalistilor ca se intoarce intr-un minut, dupa ce le-a atras atentia acestora, in gluma, ca trebuie sa se obisnuiasca cu el la Cotroceni.

Geoana s-a indreptat direct catre biserica Cotroceni, aflata inca in reconstructie, pentru a verifica stadiul lucrarilor si a schimba cateva vorbe cu iz electoral cu muncitorii. Presedintele PSD a dat un tur al lacasului de cult si le-a pus intrebari sefilor de santier, admirand biserica, a carui reconstructie este aproape finalizata si subliniind ca trebuie "neaparat" sfintita. Mircea Geoana nu a uitat sa aminteasca nici de micile suveniruri de campanie electorala, spunandu-le muncitorilor ca la va da niste sepci rosii, dupa ce a vazut ca unul dintre acestia purta o sapca gabena, cu insemnele electorale ale PNL.

Inainte de a pleca de la Palat, Geoana le-a spus ziaristilor ca ii va revedea la Cotroceni peste doua luni, dupa alegerile prezidentiale, sugerand astfel ca va fi viitorul presedinte al Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.