Deputatul PSD Adrian Nastase sustine ca decizia premierului Basescu/Boc de a-l demite pe ministrul Dan Nica a reprezentat de fapt un gest disperat de musamalizare a raportului Comisiei Udrea.
Nastase informeaza ca pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor ar fi trebuit sa se afle luni raportul Comisiei Udrea si scrisoarea transmisa in numele acesteia. Insa, in contextual actualei “crize politice” create de Emil Boc, raportul nu a fost prezentat.

In realitate, sedinta a venit si a trecut, fara ca aceste subiecte sa fie discutate. De ce? Pentru ca raportul se afla inca la Roberta. Intr-un sertar al biroului sau, ori poate chiar deschis, rasfirat pe masa ei de lucru, sub lumina unei veioze puternice, care dezvaluie fara mila fiecare detaliu. Iar fara vointa sa si, mai ales, fara semnatura sa, raportul nu poate fi inscris pe ordinea de zi pentru ca, dupa 15 zile, sa poata fi dezbatut in plen”, sustine Nastase, intr-un mesaj de pe blogul personal.

Acesta ironizeaza “studiul” intens efectuat asupra raportului si constata ca toata criza politica de demitere a lui Dan Nica a fost creeata pentru a lua atentia de pe Elena Udrea si raportul sau incriminator. “Acum intelegeti mai bine adevarata miza a gestului de mare curaj al gloriosului om politic Emil Boc?”, intreaba fostul premier.

Acesta incheie prin a face un apel catre presedinta CD, Roberta Anastase, sa semneze raportul si sa nu mai amane discutia pe dosarul Udrea sub pretexte false. “Roberta, nu-ti fie teama, semneaza! Ai tot sprijinul nostru! Suntem alaturi de tine!”, transmite Nastase.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.