UPDATE: Premierul Emil Boc a declarat ca a transmis scrisoarea de revocare a lui Dan Nica presedintelui Traian Basescu si ca l-a propus pe Vasile Blaga ca ministru interimar pana cand PSD-ul va veni cu o alta nominalizare.
“Nu am primit niciun fel de raspuns de la PSD si nicio nominalizare pentru functia de Ministru de Interne”, a declarat premierul, adaugand ca scrisoarea de remaniere a fost trimisa lui Traian Basescu si ca l-a nominalizat pe actualul Ministrul dezvoltarii regionale si locuintei, Vasile Blaga, in functia de ministru interimar.

Primul ministru a mai afirmat ca partenerul de coalitie are "obligatia si raspunderea" sa faca nominalizarea pentru MAI si sa i-o transmita.


“Am solicitat la ora 8:30 astazi conducerii PSD sa propuna un nou Ministru de Interne. Daca nu ofera un nou nume, ei pot sa nominalizeze un interimar dintre ministrii social-democrati”, a spus Boc dimineata intr-o declaratie de presa. El a adaugat ca PSD nu a transmis niciun nume pentru acesta functie.

“Propunerea de remaniere a lui Dan Nica o voi da presedintelui oricum astazi la ora 13 si astept pana atunci o nominalizare din partea partenerilor de coalitie”, a asigurat premierul.

El a comentat ferm ca “PDL-ul nu doreste Ministerul de Interne pentru a frauda alegerile”, acesta apartinand oricum PSD-ului prin protocolul de coalitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.