Presedintele Traian Basescu a comentat luni, referindu-se la tensiunile aparute dupa decizia premierului Boc de a-l remania pe ministrul de Interne, ca e bine ca PSD si PDL "sa-si bage repede picioarele in apa rece" si ca va vedea daca se va intalni cu liderii partidelor aflate la guvernare.
"Cu privire la propunerea de remaniere facuta de premierul Emil Boc trebuie sa va precizez ca eu nu am primit inca o astfel de solicitare. In acelasi timp, cred ca in toate actiunile celor doua partide trebuie sa domine responsabilitatea si in masura in care vor solicita o intalnire imi voi face timp sa o avem", a spus seful statului, raspunzand unei intrebari venite din partea presei, relateaza NewsIn.

De asemenea, presedintele a spus ca e bine ca atat PDL, cat si PSD "sa-si bage repede picioarele in apa rece".

Punandu-i-se in vedere ca PSD a solicitat deja o mediere in privinta situatiei create in jurul ministrului de Interne Dan Nica, seful statului a raspuns : "Vom vedea!".

"Imi pare rau ca nu sunt atat de bine informat ca ziaristii, eu am fost in sedinte", a adaugat presedintele amuzat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.