Mai multe institute sociologice vor lansa in curand pe piata o serie de sondaje de opinie care sa ilustreze o sustinere de aproape 40% pentru Traian Basescu in cursa pentru prezidentiale, este de parere consilierul lui Mircea Geoana, Cozmin Gusa.
Conform Inpolitics, pretextul cresterii in sondaje al sefului statului va fi referendumul pentru Parlementul unicameral.

Astfel, Traian Basescu se va bucura teoretic de sprijinul a 38-40% dintre cetateni, chiar daca, in ultimele cercetari sociologice, acesta cazuse sub 30%.

"Avem si noi aceste informatii, intr-adevar, ca se pregatesc sondajele cu Basescu la 40%, asta pentru naivii care mai au timp sa creada. Dupa caderea lui Basescu din ultima perioada, era nevoie de un eveniment care sa justifice asa-zisa crestere a popularitatii presedintelui, pentru ca el sa fie urcat, din nou, la cote ametitoare si propunerea privind referendumul a reprezentat ocazia asteptata" a afirmat Gusa pentru Inpolitics.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.