Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu este de parere ca socanta propunere a presedintelui Traian Basescu privind legalizarea drogurilor si a prostitutiei nu este o manevra electorala, ci o diversiune pentru a ingropa scandalul legat de afacerile cu armament, in care fratii Basescu sunt, de fapt, implicate din decembrie 2008.
Basescu, obsedat de diversiuni

"Exlud categoric ipoteza vehiculata in media, ca presedintele ar urmari voturile consumatorilor de droguri si ale prostituatelor prin propunerea facute recent de legalizare a acestora, in realitate asistam la o diversiune clasica, menita sa ingroape anumite subiecte fierbinti" a afirmat Rosca-Stanescu, intr-o declaratie data Inpolitics.

El a adaugat ca in aceasta perioada exista mai multe teme legate de Traian Basescu, incomode pentru el, precum ar fi criza economica, unde Romania se plaseaza pe ultimul loc in ce priveste eficienta masurilor luate, ori scandalul armelor, care e in plina ancheta la comisia de Aparare a Parlamentului si altele de acelasi calibru.

Astfel, pentru acoperirea acestor teme, seful statului a facut acele propuneri uimitoare si socante, stiind ca ele vor atrage atentia publicului.

"Inca de acum multi ani, cind eram prieten cu Basescu, pot sa va dezvalui ca avea o obsesie pentru diversiuni si analiza permanent modul in care un scandal mediatic putea fi acoperit cu un altul, lansat in mod controlat, deci e un specialist in domeniu", a mai comentat jurnalistul.

Tot Inpolitics dezvaluie faptul ca familia Basescu facea afaceri cu armament inca din decembrie 2008.

Comisia de Aparare a Camerei i-a convocat din nou la audieri, marti, pe sefii serviciilor secrete ale Armatei si Internelor, precum si pe ministrii de Interne si Externe, in lumina unor noi informatii explozive care au fost relevate pe parcursul anchetei din scandalul armelor. Acestea au demosntrat ca implicarea familiei Basescu in afacerea munitiei de la Babeni dateaza de anul trecut si nu de la inceputul acestui an, conform versiunii oficiale sustinute de protagonistii scandalului.

Mai multe informatii gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.