Fostul ministrul a Transporturilor, Miron Mitrea, nu crede in varianta unui sabotaj al cailor ferate de catre ceferistii nemultumiti de situatia economica si afirma ca nu e deloc exclus ca totul sa fie un scenariu indreptat tocmai impotriva acestora, in planul imaginii.
Mitrea a declarat marti, pentru Inpolitics, ca usurinta cu care ministrul Radu Berceanu s-a si pronuntat pentru varianta unei "miini criminale" in deraierea de tren produsa ieri la Carcea este cel putin nefireasca. "Mult mai probabila este, in opinia mea, varianta unei tentative de furt de cale ferata, fenomen care a luat amploare mai ales pe fondul accentuarii saraciei". Fostul ministru spune ca nici producerea a doua accidente asemanatoare intr-o singura zi nu e ceva iesit din comun: "la cit de afectata este infrastructura in acest moment ar putea sa fie chiar si zece accidente intr-o zi".

Aflati mai multe despre cele doua accidente: 2 accidente feroviare in 24 de ore. Cine sunt vinovatii?

Miron Mitrea nu crede sub nicio forma in ipoteza unui sabotaj al fostilor angajati CFR si considera ca ar fi vorba de o inscenare a ministrului Berceanu care vrea sa atraga atentia de pe starea deplorabila in care se afla infrastructura feroviara din Romania.

Aflati mai multe despre "Scenariul lui Radu Berceanu impotriva muncitorilor din CFR" din Inpolitics.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.