Prezidentiabilul independent, Nati Meir a intrat in acest sfarsit de saptamana in anul 5770, potrivit calendarului iudaic, iar cu aceasta ocazie a venit si cu un slogan de tip basescian pentru campania sa: Shana Tova = sa aveti un an bun.
Nati Meir nu a sarbatarit numai trecerea in noul an ci i-a si dat o semnificatie personala, fiind de parere ca acest an va reprezenta „Ziua Judecatii” pentru clasa politica si vremea schimbarii pentru romani.

Prezidentiabilul israelian este de parere ca politicienii ar trebui sa-si revizuiasca comportamentul de pana acum si sa termine cu discutiile in contradictoriu, care nu aduc nimic bun pentru tara.

"Meir scrie istorie?"

Potrivit candidatului independent la prezidentiale, acesta urmeaza sa faca o noua premiera in Romania si anume, va fii nas la nunta unui nepot al manelistului Adi Minune.

„Evenimentul va fi unul deosebit datorita asocierii dintre un evreu, un tigan si un roman, de altfel, cu totii cetateni romani”, srie Meir pe blogul sau.

Cu toate ca data de 26 septembrie, data la care va avea loc evenimentul, este zi de shabat, Meir a hotarat sa se alature gastii maneliste pentru a sarbatorii alaturi de ei fericitul eeniment.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.