Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat duminica seara ca nu va demisiona din fruntea PNL in situatia in care nu va intra in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, subliniind ca ar pleca de la sefia partidului "doar pentru a indeplini misiuni mai inalte".
"Eu nu-mi dau demisia in general din misiunile pe care mi le asum, sau pe care mi le incredinteaza altii. Am dus mandate in Parlament, intr-un minister in care sunt foarte bucuros si azi, peste 10 ani, de bilantul de atunci.Va asigur ca din fruntea PNL plec numai pentru a indeplini misiuni mai inalte", a declarat Antonescu la Realitatea TV, intrebat daca va renunta la functia de lider al partidului in cazul in care nu va ajunge in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

Pe de alta parte, Crin Antonescu a recunoscut, la intrebarea unui telespectator care a semnalat prezenta in cutiile postale, cu o luna inainte de campania oficiala, a unor scrisori semnate de liderul PNL, ca a trimis electoratului scrisori "de prezentare a intentiale sale de candidatura" si a principalelor sale obiective, informeaza NewsIn.

"Daca e vorba de o scrisoare de prezentare a intentiei mele de candidatura, eu cred ca asta nu deranjeaza pe nimeni, este un efort pe care il fac pentru ca oamenii sa cunoasca despre candidatura mea si sa cunoasca, atat cat pot s-o comunic eu pe o foaie de hartie, principalele mele obiective", a spus liberalul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.