Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa la Slatina, ca tinta sa in campania pentru alegerile prezidentiale va fi electoratul marilor orase din vestul tarii si nehotaratii.
"Timpul in campanie este scurt si, ca atare, trebuie stabilite niste tinte. Efortul trebuie bine dozat. Voi incerca sa recastig electoratul PNL, fiind prezent mai mult intr-o anumita zona a tarii. Tinta mea va fi electoratul marilor orase din zona de vest a tarii. Evident, o preocupare aparte voi acorda si electoratului nehotarat”, a spus candidatul PNL la alegerile prezidentiale, informeaza NewsIn.

Liderul PNL a negat orice intelegere pre-electorala cu PDL si PSD sau candidatii acestor formatiuni politice la presedintie. "Intre oamenii politici exista intotdeauna discutii, de tot felul. Eu va spun ca PNL nu a avut si nu va avea discutii cu PDL sau PSD sau candidatii acestor partide. Dupa primul tur de scrutin, vom vedea”, a afirmat Antonescu.

Intrebat pe cine ar sustine daca ar avea de ales intre Traian Basescu si Mircea Geoana, Antonescu a spus ca intr-o asemenea situatie nu s-ar duce la vot si a afirmat ca ambii politicieni sunt responsabili de faptul ca "tara merge din rau in mai rau”. "Acest guvern, pe care eu l-am numit intotdeauna ca fiind Guvernul Basescu-Geoana duce tara din rau in mai rau”, a spus Crin Antonescu.

Pe de alta parte, lideul PNL a exclus orice posibilitate de revenire in partid a gruparii "Stolojan", indiferent de modul cum vor evolua lucrurile pe scena politica. Intrebat ce ar face daca unii membri ai PDL ar dori sa se reintoarca in PNL in cazul in care Traian Basescu ar candida si ar pierde alegerile, Antonescu a raspuns ca "PNL este un partid, nu bordel" si cine a plecat nu mai are ce cauta inapoi. In opinia liderului liberal, problema traseismului politic este una care ar trebui rezolvata cat mai curand, pentru a duce la "insanatosirea" clasei politice.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost prezent vineri, la Slatina, pentru a participa la lucrarile Delegatiei Permanente a PNL Olt, in cadrul careia au fost discutate probleme organizatorice legate de modul cum se va desfasura campania electorala pentru alegerile prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.