Presedintele Traian Basescu a vorbit vineri cu locuitori din Targoviste, care il asteptau in fata sediului Consiliului Judetean, mai multi pensionari plangandu-se de nivelul redus al pensiilor. Seful statului le-a reamintit ca de la 1 octombrie acestea se vor majora cu 2 procente.
Presedintele a avut, la Targoviste, o discutie cu mediul de afaceri dambovitean, la sediul Consiliului Judetean, in timpul intalnirii in fata cladirii adunandu-se mai multe persoane. Dupa aceasta intalnire, seful statului a facut o baie de multime, fiind felicitat si incurajat sa obtina un nou mandat la Cotroceni, dar si apostrofat de unii cetateni prezenti.

Un grup de pensionare i-a cerut sefului statului sa mai candideze, una dintre ele spunandu-i ca il voteaza si pentru trei mandate, daca "da pensii mari". O alta femeie din multime a intervenit: "Dar cu pensiile noastre ce faceti, domnule presedinte ?!". "Doamna, uite, v-am mai dat doua procente la pensie acum, de la 1 octombrie", a raspuns presedintele Basescu.

Unul dintre oameni i s-a plans sefului statului de lipsa locurilor de munca pentru tinerii din Targoviste. "La Titu se face acum investitie pentru tineret", a raspuns presedintele, starnind nemultumirea unor doamne care au tinut sa-i atraga atentia ca este nevoie de noi locuri de munca la Targoviste, si nu la Titu.

O femeie l-a retinut pe seful statului, cand acesta deja aproape se urcase in masina, si i s-a plans ca un proces, in care se judeca pentru ca i-ar fi fost ucisa mama de o asistenta, treneaza de 11 ani in instante. "De 11 ani, doamna? Trimiteti-mi o hartie prin presedintele Consiliului Judetean, sa ajunga la mine", i-a raspuns presedintele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.