Deputatul PDL Cristian Boureanu a afirmat ca oscilatiile lui Mircea Geoana privind sustinerea reformei reprezinta un vot de blam la adresa propriilor ministri si ca in PSD s-a produs o ruptura intre aripa care isi asuma gestionarea crizei si cea care "sta cu piciorul pe frana".
"Cred ca in momentul de fata oscilarea si oscilatiile lui Mircea Geoana de sustinere a reformei si franare a reformei nu inseamna altceva decat un vot de blam la adresa propriilor ministrii, care si-au asumat aceasta raspundere. Am vazut ca si in Parlament au fost parlamentari PSD care au considerat ca trebuie sa paraseasca sala. Consider ca aceste manifestari sunt expresia unei rupturi profunde in interiorul PSD, intre o aripa dispusa sa-si asume responsabilitatea gestionarii crizei, responsabilitatea guvernarii si o aripa care sta in permanenta cu piciorul pe frana si care foloseste in permanenta politicile guvernamentale numai in interesul castigarii puterii in propriul partid si in interesul maximizazii sanselor unor candidati la alegerile din aceasta toamna", a sustinut Boureanu.

Deputatul PDL a mai spus ca era momentul pentru ca Executivul sa-si asume raspunderea pe cele trei pachete de legi, pentru a grabi reforma in Romania, transmite NewsIn.

"Sunt trei legi prin care PDL pune in practica proiectul de transformare radicala a Romaniei si de restructurare a institutiilor statului, pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare. Din punctul de vedere al coalitiei PSD - PDL, eu consider ca este momentul decisiv in care PSD trebuie sa dovedeasca ca isi asuma raspunderea restructurarii din temelii a statului roman, motivul pentru care am facut aceasta coalitie. Este momentul in care se separa graul de neghina: cei care franeaza transformarea statului roman si cei care, cu adevarat, forteaza si apasa pe acceleratie pentru a reusi reformele" a mai spus presedintele PDL Arges, Cristian Boureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.