Primarul Constantei, Radu Mazare, le-a spus luni, copiilor de la Liceul M. Eminescu din oras, ca nu i-a placut scoala, dar a invatat ca sa nu ajunga un "natarau.
Ma chinuiau mama si scoala. Scoala ma chinuia sa invat si mama ma chinuia ca trebuie sa invat, dar trebuia sa invat, ca daca ajungeam mare ajungeam natarau, si daca nu invatam nu era bine. Nu puteam sa mai am masinute, nu puteam sa mai am jucarii. Asa, daca am invatat, vezi cum m-am facut mare?”, le-a spus Mazare elevilor de la Liceul Eminescu din Constanta.

Edilul a marturisit ca nu-i placea scoala pentru ca incepea dimineata si orele erau lungi.

Celor care sunteti mai mari vreau sa va zic ca trebuie sa aveti grija de distractie cum o faceti, sa n-o luati prea pe alaturi. Stiti voi la ce ma refer. In rest, va invata profesorii”, a mai spus Mazare.

Mazare si-a adus aminte de vremurile sale de liceu. “Nu eram printre elevii silitori, nu eram tocilar. Imi ziceau aia branza buna in burduf de caine. Alergam dupa gagici si invatam la doua trei materii care imi trebuiau pentru facultate”, a spus Mazare.

Primarul a coborat in curtea liceului unde a facut poze atat cu elevii de liceu, cat si cu cei de gimnaziu, si le-a promis copiilor ca le va da fotografiile realizate, transmite NewsIn.

Primarul Mazare, care este si presedintele PSD Constanta, a vizitat luni o scoala de cartier si un liceu din Constanta, insotit de viceprimarul Gabi Stan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.