Participantii la manifestarile de la Tebea, judetul Hunedoara, i-au huiduit astazi pe reprezentantii partidelor politice prezenti la comemorarea lui Avram Iancu. Presedintele PSD, Mircea Geoana, a fost huduit de mai multe persoane aflate in grupul de simpatizanti ai PRM, in timp ce isi tinea discursul.
"Unitate, demnitate, patriotism si credinta in Dumnezeu. (...) Au fost in anii precedenti aici voci puternice si serioase, cum este vocea fostului senator Adrian Paunescu si as vrea sa-l salutam chiar daca azi nu este aici. (...) Vorbeam aici cu doua doamne mai in varsta si care ma intrebau din nou, domnul Geoana, ce facem cu pensiile? Avem pensie de la CAP, n-avem pensie de urmas. Vorbeam aici de un lucru care este important: toata lumea asteapta raspunsuri la criza. (...) Cei care vin sa faca doar propaganda electorala, Avram este acolo, ne judeca si ne va pedepsi", a spus Geoana, in huiduielile unora dintre participanti, transmite postul Realitatea Tv.

Huiduiti au fost si reprezentatii PDL. Democrat-liberalii hunedoreni, intre care se afla si Tiberiu Iacob Ridzi, primarul PDL din Petrosani, au fost si ei intampinati cu fluieraturi. Din multime s-a putut auzi cum se striga "Hotii! Hotii!".

Aproximativ 2.000 de persoane au participat astazi la manifestarile organizate la Tebea, Hunedoara, dedicate lui Avram Iancu. La manifestari au venit presedintele Senatului, Mircea Geoana, presedintele PRM, CV Tudor, presedintele PNG, Gigi Becali, delegatii din partea partidelor parlamentare si oficiali judeteni si locali.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.