Presedintele Traian Basescu, aflat ieri la Targul Cascavelei de pe Valea Doftanei, a primit remarci acide din partea celor prezenti, informeaza NewsIn.
Discutiile au pornit de la expresia "Sa traiti bine!", pe care a lansat-o in urma cu cinci ani, la alegerile prezidentiale din 2004. "Traim bine, domnu' presedinte?", s-a adresat unul dintre participanti lui Traian Basescu. "Destul ne-ai mintit, gata!", a continuat el.

O femeie prezenta de asemenea la Targul Cascavelei a tinut sa-i dea cateva replici sefului statului. "Sa stiti ca mai sunt oameni care mai simt romaneste in Romania, dumneavoastra nu cred ca simtiti romaneste!", a afirmat ea. "Asta sa n-o spui! Asta s-o spui la tine acasa!", i-a replicat presedintele.

"Sa vezi ce-ti fac ca ai facut poze cu 'Sa traiti bine'!", s-a mai auzit din multime. O alta persoana prezenta la Targ s-a referit la situatia celor care lucreaza in invatamant. "Sa traiti bine ca si profesorii, domnule presedinte, ca si profesorii sa traim bine!", a mentionat ea. "Doamna, daca va uitati cat e venitul pe ora de lucru...", a fost raspunsul presedintelui. "Si profesorii de gradul unu?!", a continuat femeia.

Presedintele Traian Basescu a fost prezent la Targul Cascavelei, unde a facut si poze cu oamenii si a dat autografe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.