Majoritatea deputatilor PDL doresc scoaterea PSD de la guvernare, pe motiv ca acest partid nu face decat sa critice deciziile guvernantilor, a declarat vineri deputatul PDL de Cluj, Mircia Giurgiu.
La sedinta grupului parlamentar al PDL s-a pus poblema, adica au cerut colegii din mai multe judete sa scoatem PSD de la guvernare, dar o decizie nu a fost luata. O asemenea discutie nu a fost pe ordinea de zi, dar colegii care au luat cuvantul au vorbit despre asta”, a spus Giurgiu, citat de NewsIn.

Potrivit deputatului clujean, problema deputatilor democrat-liberali a fost ca social-democratii au o atitudine foarte critica la adresa PDL.

Contradictii in partid

Senatorul PDL de Cluj, Serban Radulescu, a declarat ca in sedinta de grup din aceasta saptamana nu s-a discutat despre colaborarea cu PSD, insa aceasta tema va fi ordata cu siguranta in sedinta Biroului Permanent Judetean Cluj din dupa amiaza zilei de vineri.

Noi in grup, la Senat, nu am discutat despre colaborarea cu PSD.(...)Cu siguranta vom discuta despre acest lucru in sedinta BPJ”, a afirmat Radulescu, membru in BPJ.

Presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat vineri ca in sedinta BPJ se va discuta adresa primita de la conducerea centrala a partidului cu privire la functionarea aliantei cu PSD.

Exista pe ordinea de zi a sedintei de azi si adresa inaintata de la Bucuresti, vom lua o decizia privind colaborarea cu PSD la nivel local si vom inainta Biroului Permanent National o sinteza si un punct de vedere al PDL Cluj, vizavi de relatia cu PSD la nivel national”, a spus Buda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.