Presedintele PNL Crin Antonescu i-a cerut joi sefului statului sa "lase dansurile cu Bercea Mondialu'" si sa-si faca datoria, iar despre liderul PSD Mircea Geoana a comentat ca ar trebui sa se lase de politica daca, fiind la guvernare, doar critica si nu e capabil sa impuna nicio masura.
"Presedintelui Romaniei ii cer nu in calitate de contracandidat, ci de cetatean roman, sa lase dansurile cu Bercea Mondialu', sa lase campania electorala de doi lei si sa-si faca datoria. E presedintele Romaniei si un milion si jumatate de oameni se pregatesc sa iasa in strada. Patru mari domenii de activitate intr-o societate risca sa fie paralizate. Presedintele trebuie sa fie mediator, trebuie sa garanteze buna functionare a institutiilor statului. Il invit sa o faca in timpul de lucru si eventual in timpul liber sa-si faca si campanie electorala", s-a adresat Antonescu presedintelui, potrivit NewsIn.

Pe de alta parte, liderul PNL l-a criticat si pe presedintele PSD Mircea Geoana. "Am vazut foarte de curand aparitia jalnica a unui om politic care ar trebui sa aiba maxima responsabilitate in statul roman pentru ca este presedintele Senatului si al unuia dintre cele doua partide de guvernamant. A iesit si ne-a spus cum ar fi fost mai bine, cam cum ar fi vrut, ce s-ar fi intamplat si asa mai departe. Un om politic care este la guvernare, care conduce un partid ce detine posturile in jumatate din Guvernul Romaniei si nu e capabil sa faca atunci cand este la putere ceea ce ar fi vrut, ar fi fost mai bine, ar fi fost mai nimerit, trebuie sa se lase de politica", l-a criticat Antonescu pe Geoana.

In continuare, presedintele PNL a afirmat ca Geoana "plateste decontul nu doar pentru minciunile din campania electorala, ci pentru aceasta situatie politica in care a facut un compromis, s-a aliat intr-o formula patronata si dominata de Traian Basescu si a incercat sa se prezinte ca un adevarat opozant in timpul acestor luni". "Azi se vede foarte clar care e puterea lui Mircea Geoana, care e forta lui Mircea Geoana si care e ipocrizia, a nu stiu cata oara, a lui Mircea Geoana", a adaugat Antonescu.

"Astept de la Guvernul Emil Boc, de la presedintele Traian Basescu si de la Mircea Geoana sa faca in fine acte responsabile", a conchis Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.