Dupa ce liberalii s-au aratat dispusi sa ii ofere, cu generozitate, un loc in echipa de campanie a lui Crin Antonescu, retrasul Duda a reactionat aproape agresiv, declarand ca nu da voturile nici lui Crin, nici altcuiva. In realitate, se pare ca principele abia asteapta sa o faca, dar nu pe gratis.
Principele Radu a declarat in nenumarate randuri ca nu va sprijini niciun candidat la prezidentiale, in cazul in care ar ajunge in turul doi, insa si acum cand aceasta problema nu mai poate fi pusa, Duda sustine in continuare ca nu sprijina pe nimeni, cel putin nu degeaba.

Greseala PNL - nu a stiut pretul lui Duda


Cand PNL i-a propus Principelui sa intre in stafful de campanie al lui Crin Antonescu, liberalii au omis sa gandeasca aceasta strategie inainte de a o lansa - cel mai important, au omis sa il intrebe le Radu Duda cat ii costa sprijinul sau. Ca uramare, Duda a reactionat foarte dur anuntandu-i ca el nu va sprijini pe nimeni.

Din informatiile intrate in posesia Inpolitics, Radu Duda tinteste un obiectiv precis in schimbul celor 5-6% procente din sondaje, si anume postul de ministru de Externe, menit sa compenseze pierderea statutului de Reprezentant Special al Guvernului, detinut ani de-a rindul si care ii aducea multe sute de milioane de lei lunar.

Duda viseaza sa se plimbe

Principele nu a ezitat sa isi faca cunoscute intentiile, in mod subtil si constant, prin mesajele postate pe blogul sau, singura sursa de comunicare, din moment ce nu mai acorda declaratii, ca urmare a retragerii din cursa prezidentiala. Astfel, aflam ca visul lui Radu Duda este sa se plimbe prin toata lumea pentru “a-si sustine proiectele sociale”.

Mai multe depre apropourile facute de Duda fata de liberali puteti citi pe Inpolitics.ro sau pe blogul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.