Mihai Malaimare, actor si totodata un maestru in citirea libajului corporal, sustine ca Maria Basescu, sotia presedintelui, afiseaza o tristete specifica femeilor-sclav vandute pe vremuri prin targuri.
Fostul deputat face referire la situatia “jenanta” in care a pus-o Traian Basescu pe sotia sa la Festivalul romilor, punand-o sa se imbrace in costum tiganesc tocmai de ziua ei “Sf Maria”. (click aici pentru a vedea poza la care se face referire)

Daca i-a placut dumneaei sa se imbrace astfel asta este, probabil ca a vrut sa se simta bine si s-a simtit. Daca a vrut dumnealui s-o imbrace asa si tocmai de ziua dumneaei atunci putem deduce ca nu prea i-a placut dar nu a avut ce face, daca asta este politica trebuie s-o faca ce mama dracului, doar de la binele dumnealui atarna si binele dumneaei asa ca daca trebuie, pui fustele tiganesti, ce mama dracului, asta asa ca sa aratam ca noi nu discriminam, noi ne imbracam si rezolvam dintr-un condei problema din cauza careia Europa isi da cu pumnii in cap”, scrie Mihai Malaimare pe blogul sau.

Potrivit acestuia, din limbajul corporal al “primei doamne” sa intelege o mare suferinta si deznadejde. Acesta ii compara expresia fetei cu cea a unei sclave vandute pe vremuri in targ.

Inainte vreme, cand se vindeau femeile in targurile de sclavi erau tristeti ce se puteau citi pe chipurile lor si, dar probabil ca asta este doar o impresie, iata ca citim aceeasi amaraciune si pe chipul doamnei de prim rang”, constata Malaimare.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.