Gigi Becali a anuntat, in timpul unei vizite la Parchetul General, ca in urmatoarele doua, trei saptamani urmeaza sa isi anunte oficial candidatura la alegerile prezidentiale.
"Da, candidez, imi voi anunta oficial candidatura in doua-trei saptamani", a spus Becali, precizand ca, dupa anuntul oficial al candidaturii sale, il va demasca pe "tiranul care a comandat arestarea sa", a explicat Becali.

Becali da cu imunitatea in procurori

Gigi Becali a declarat, la Parchetul General, unde urma sa i se prezinte materialul de urmarire penala, ca are imunitate, fiind europarlamentar, si ca nu poate fi trimis in judecata fara ridicarea acesteia.

"Deci eu, normal, ca parlamentar european, am imunitate, dar eu am vrut lucrul asta, ca am inteles de la avocatii mei ca aici la Parchetul General sunt oameni de buna-credinta si procurorul si am zis "bine domnule atuncia". Nu am nicio problema, renunt la imunitate si vin si dau declaratie, dar sa vad, prima data trebuie sa vin sa ma conving eu", a spus finantatorul Stelei.

Astfel, Becali a mai afirmat ca nu poate fi trimis in judecata decat daca i se ridica imunitatea de europarlamentar. "Deci, imunitate inseamna imunitate, fix cum are imunitate un parlamentar, conform legilor nationale, adica raman toate anchetele la stadiul care sunt, adica sunt in cercetare, adica, cum e dosarul Valiza, e pe instanta, merge mai departe. Asta, ancheta... adica imunitate, citeste si tu", i s-a adresat unui ziarist Becali. "Nu au voie sa ia masuri de anchetare, de trimitere in judecata, deci in dosarul asta nu ma pot trimite in judecata decat daca ridica imunitatea", a precizat patronul stelist.

Finantatorul Stelei a mai afirmat ca nu a fost chemat niciodata, pana acum, la audieri in dosarul in care este cercetat furtul propriu-zis al masinii sale.

Cititi si: Becali s-a razgandit: Candideaza la prezidentiale!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.