Ministrul Apararii, Mihai Stanisoara, va fi audiat, marti, incepand cu ora 10.30, de catre Comisia de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala din Senat, a declarat purtatorul de cuvant al MApN, Constantin Spanu.
La audieri vor mai participa seful Departamentului pentru Armamente, Ioan Lascu, si seful Directiei Generale de Informatii a Apararii, Gheorghe Savu, potrivit unor surse parlamentare.

Initial, presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Teodor Melescanu, a declarat ca audierile ministrului Stanisoara se vor desfasura miercuri, cu incepere de la ora 10.30, transmite NewsIn.

Potrivit lui Melescanu, audierile ministrului Stanisoara vor avea loc la invitatia Comisiei de Aparare din Senat, insa vor fi trimise invitatii si catre parlamentarii din comisia omonima din Camera Deputatilor pentru a participa la sedinta.

Ministrul Stanisoara ar urma sa raspunda intrebarilor parlamentarilor in cazul firmei de consultanta militara in care a fost implicat si fratele presedintelui, Mircea Basescu. De asemenea, oficialul MApN va fi chestionat si in legatura cu strategia ministerului Apararii privind programele de achizitii, in conditiile ultimei rectificari bugetare.

Totodata, in cursul zilei de marti, vor avea loc incepand cu ora 13.30, si audierile sefilor SPP si STS in cadrul Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor. Sefii serviciilor secrete vor fi chemati la audieri pentru a da lamuriri in cazul interceptarilor din comisia Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.