Desi suna a SF, se zvoneste ca prezidentiabilul independent Nati Meir va fi sustinut in campanie de catre fostul ministru al Transporturilor, pesedistul Dan Matei Agathon. Acesta vine in completarea staff-ului de nota 10 care ii are in componenta pe diva Monica Columbeanu si manelistul Adi Minune.
Lumea ma intreaba daca o sa fac campanie electorala numai cu Monica Columbeanu si Adrian Minune. Nu! Langa mine se afla bunul meu prieten Dan Matei Agathon. El este seful campaniei mele electorale pentru prezidentiale”, spune Meir pentru Inpolitics.ro

Cei suparati pe Geoana fug la Nati

Potrivit blogului candidatului israelian, cei doi „grei” ai campaniei sale - Agaton si Minune - au un lucru important in comun, supararea pe Mircea Geoana. Astfel, se pare ca toti cei dezamagiti de liderul PSD se arunca in bratele lui Nati Meir si il sustin la prezidentiale.

Nati are imn...de manele, bineinteles

Israelianul a pregatit si o surpriza pentru „publicul” prezidential. Acesta a facut un „targ” cu manelistul Adi Minune care, in doar doua zile, i-a si compus un imn de campanie. Potrivit blogului lui Meir, manelistul i-a prezentat sambata versurile, iar acum este asteptat sa aduca, la sediul de campanie al candidatului, CD-ul cu varianta finala.

Prezidentiabilul a fost incantat de versuri si asteapta cu nerabdare sa asculte primul sau imn de campanie”, explica biroul de presa al israelianului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.