Liberalul se "adanceste" tot mai mult in cursa pentru Cotroceni. Dupa ce si-a lansat blog, liderul PNL isi deschide acum si televiziunede campanie.
Crin TV - acesta este numele noii televiziuni liberale si se doreste a fii un instrument de comunicare video pentru un mesaj mai usor de inteles si o comunicare mai directa si mai transparenta.

Prin intermediul acestui canal, Crin Antonescu isi va prezenta direct si programul cu care a intrat in batalia pentru revenirea la normalitate in Romania, pentru reconstructia institutiei prezidentiale si pentru reconstructia societatii romanesti.

In primul sau mesaj, transmis prin Crin TV, presedintele liberal isi exprima increderea ca in Romania se poate face altfel de politica si se poate trai altfel: "Sunt din ce in ce mai sigur ca aceasta campanie va fi semnalul unei din ce in ce mai puternice increderi a din ce in ce mai multi romani ca in tara asta se poate trai si altfel."

Potrivit reprezentantilor PNL, postul Crin TV va fi actualizat saptamanal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.