Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian isi arata adevaratul caracter in fata tinerilor liberali si sustine, mai mult sau mai putin direct, ca femeile nu au ce cauta in politica.
Vosganian si-a exprimat “nemultumirile” fata de principalele femei din politica in fata studentilor liberali participanti la Scoala de vara I.C. Bratianu. Acesta a criticat structura actualului aparat guvernamental, sustinand ca anumite ministere, precum al Tineretului si al Turismului, nu-si justifica existenta.

Vosganian ar infiinta "ironic" un minister al femeilor

"Ce nevoie avem de Ministerul Tineretului? De ce sa n-ai si-un minister al doamnelor? Sa nu spuneti ca doamnele au mai putine probleme decat tinerii sau decat domnisoarele! Nu, pentru ca tineretul se regaseste in pozitiile fiecarui minister. Ministerul Tineretului si al Turismului au fost construite in primul rand ca sa rasplateasca activitatea politica a unor persoane si ca sa fie folosite ca suport electoral pentru diverse persoane, cum ar fi pentru fata presedintelui", a afirmat Vosganian, potrivit NewsIn.

"Se vede acum, ambele doamne ministre - una fosta, una aproape fosta - dau socoteala pentru acest lucru", a mai comentat vicepresedintele PNL, pledand pentru reducerea numarului de ministere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.