Ministrul Turismului, Elena Udrea, a afirmat vineri ca sansele lui Mircea Geoana la prezidentiale sunt nule, iar despre consilierul sau, Cozmin Gusa, a declarat ca este "raspandac" de barfe" la televiziuni si ca pe vremuri manca gratuit la masa sotului sau, Dorin Cocos.
Ministrul Udrea a afirmat ca activitatea ministerului sau este aproape blocata din cauza anchetei parlamentare aflate in curs. "PSD, dupa ce a votat un minister al Turismului si un buget, vazand ca lucurile merg bine s-a gandit ca e cazul sa blocheze aceasta activitate si au inceput sa atace ministrii PDL. De doua luni nu se mai lucreaza nimic din ce ar trebui. Ne batem cu PSD, PNL si comisia Vanghelie", a declarat Elena Udrea, vineri, la Scoala de Vara a PDL de la Costinesti.

Ea a adaugat ca aceasta situatie este provocata de modul in care este consiliat presedintele PSD Mircea Geoana de catre expertii sai. "Cei care-l consiliaza pe Geoana, mercenarii americani platiti cu 13 milioane de dolari, nu tin cont ca turismul este o posibilitate sa mai creasca economia romaneasca. Oricum, sansele lui Geoana sunt nule. Nu stiu cum ii spunea Iliescu lui Geoana... candidat ideal pentru presedintie", a spus ironic Udrea.

Ministrul l-a atacat in special pe Cozmin Gusa. "Pentru ca vorbim de consilierii domnului Geoana, unii au tot felul de roluri. Rolul de raspandac de barfe pe la televiziuni il are domnul Gusa, care spunea ca nu mai stie de unde ne stim. Ii spun eu de unde ne stim: pe vremuri, cand manca gratis la masa sotului meu si marturisesc ca noi, ca si multi altii, ne-am inselat cu privire la caracterul dansului", a spus ministrul Turismului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.