Ministrul Turismului, Elena Udrea, sustine ca, daca s-ar ajunge la a vota la PDL modalitatea de guvernare, ar alege ca PDL sa guverneze singur si responsabil, "asa cum o face si in momentul acesta", decat sa fie in continuare "sabotat" de PSD la guvernare si de coalitia PSD-PNL in Parlament.
"Daca s-ar pune problema in PD-L sa votam pentru a gestiona problemele guvernarii, asa cum o facem acum, responsabili si singuri, sau a continua sa fim sabotati la guvernare de PSD, sabotati in Parlament de alianta PSD-PNL, eu as vota pentru a guverna tara asta responsabil, PDL responsabil singur, asa cum o face si in momentul acesta", a spus Elena Udrea, vineri, prezenta la Scoala de vara la PDL, citata de NewsIn.

Totusi, ministrul nu a putut preciza cu ce sustinere parlamentara ar putea guverna PDL fara partenerii de coalitie de la PSD. "Vorbeam de opinia mea, ceea ce as face eu. Sigur, daca s-ar ajunge la situatia in care PD-L ar trebui sa guverneze singur, trebuie sa-si gaseasca si o sustinere in Parlament", a precizat Elena Udrea.

Intrebata daca in PDL s-a pus problema remanierii unor ministri democrat-liberali, asa cum s-a vehiculat in ultima perioada, Udrea a avut o pozitie nuantata, aratand ca, in urma unei analize, s-ar putea constata ca unii ministri PD-L ar putea munci mai mult si mai bine. "Eu nu am cerut un astfel de lucru, dar probabil ca, la o analiza, putem gasi si ministri PDL care pot munci mai mult sau pot face mai bine lucrurile in fruntea ministerelor pe care le conduc. Nu am informatii cine a facut declaratia asta si nici la cine s-a referit", a spus ministrul democrat-liberal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.