Politica4 Septembrie 200915:07

Lectura de un minut

Ministrul Turismului, Elena Udrea, va participa vineri la inaugurarea lucrarilor de executie a miniportului turistic din localitatea Sfantu Gheorghe, proiect evaluat la 27 milioane lei, ce urmeaza a fi finalizat in doi ani, se arata intr-un comunicat emis joi de minister.
Proiectul de investitii apartine Consiliului Judetean Tulcea si este cofinantat de Ministerul Turismului, incadrandu-se in subprogramul national de turism "Dezvoltarea echilibrata si integrata a zonei turistice din Delta Dunarii si a statiunilor de pe litoralul Marii Negre".

Obiectivul proiectului consta in amenajarea unui miniport turistic in localitatea Sf. Gheorghe, cu respectarea reglementarilor in vigoare privind Legea Protectiei Mediului si Regulamentul de Navigatie pe Dunare.

Conform Hotararii de Guvern nr. 426 din 8 aprilie 2009, privind aprobarea sustinerii financiare a autoritatilor administratiei publice locale, in completarea surselor proprii ale acestora, pentru finantarea proiectelor de investitii in turism pe anul 2009, de la bugetul de stat vor fi transferati Consiliului Judetean Tulcea, prin Ministerul Turismului, 11 milioane lei pentru proiectul "Miniport in localitatea Sfantu Gheorghe". Valoarea contractului de executie a lucrarilor miniportului este de 27 milioane lei, iar durata de realizare a investitiei este de 24 de luni.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.