Deputatul Madalin Voicu este ferm convins ca luni, in prima sedinta de BPN a PSD, va fi reprimit oficial in partid, prin vot deschis, in pofida planurilor clocite de "artizanul excluderii" sale, presedintele Mircea Geoana.
In exclusivitate pentru Inpolitics, deputatul de Giurgiu a dezvaluit ca a primit garantii verbale de la "greii" PSD, Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc, ca situatia sa va fi clarificata luni.

"Decizia privitoare la excluderea mea a cazut in sarcina BPN. Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc mi-au dat garantii ca problema mea se va discuta luni, in prima sedinta. Nu imi fac nicio grija: in favoarea ramanerii mele in PSD vor vota mai multi decat cei care imi doresc excluderea. Vanghelie a luat atunci o decizie nestatutara, scrisa pe genunchi. Adevaratul artizan al excluderii mele este presedintele PSD, Mircea Geaona. A fost un act necugetat. Desi il tot sun, nu catadicseste sa vorbeasca cu mine la telefon. Revin oficial in PSD", a declarat cu optimism Madalin Voicu.

Reamintim ca Voicu a fost exclus din partidul celor trei trandafiri in urma cu cinci luni, decizia fiind anuntata de liderul PSD Bucuresti, edilul Marian Vanghelie.

Cititi mai multe pe Inpolitics.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.