Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, la inceputul sedintei CEX, ca presedintele Basescu are in plan sa puna mana pe Ministerul de Interne pentru a influenta rezultatul alegerilor.
"In acest moment o criza politica peste cea economica si sociala ar reprezenta pentru Romania un risc de neacceptat. Sper sa fim uniti, sa raspundem interesului general, dupa incercarea evidenta a actualului presedinte de a transforma PSD in tap ispasitor pentru erorile coalitiei si, bineinteles, din dorinta aproape obsesiva de a prelua nu numai parghiile financiare prin intermediari, si care nu exclud parghiiile de forta in special in zona MAI, pentru a putea sa controleze si eventual sa influenteze rezultatul politic al alegerilor", a spus liderul social-democrat.

"De aceea, acest subiect depaseste sigla politica, e de interes national si e obligatia noastra sa dam un raspuns coerent", a mai adaugat Geoana, citeaza NewsIn.

Potrivit liderului social-democrat, "viitorul presedinte va avea de reconstruit o majoritate si un Guvern, de reconstruire a unui sentiment de unitate si sa dea lumii un nou sens si o noua directie" si a facut un apel la toate fortele sa li se alature "pentru un proiect pozitiv pentru Romania".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.