Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a solicitat miercuri, in cadrul sedintei Biroului Permanent, secretarului general, Ion Moraru, sa pregateasca o informare cu privire la procedura de renegociere a contractelor pentru cazarea parlamentarilor, cu scopul reducerii tarifelor celor trei hoteluri.
Chestorul Senatului, Ioan Chelaru, a declarat ca in sedinta de Birou Permanent a fost analizata scrisoarea senatorilor Cseke Attila(UDMR) si Iulian Urban(PDL) care au solicitat "declansarea procedurii pentru construirea de imobile din fonduri de la bugetul de stat care sa se poata folosi ca locuinte de serviciu".

Chelaru a precizat ca propunerea a fost primita cu "relativa reticenta de membrii BP", iar acestia au hotarat sa trimita propunerea la Comisia de buget finante spre o analiza impreuna cu Secretarul General.

In contextul discutiilor legate de sumele platite de Senat pentru cazare, in raport cu cele care ar putea fi cheltuite pentru construirea de imobile, Geoana a cerut renegocierea contractelor, a afirmat Chelaru. "Domnul Geoana a propus secretarului general sa ne prezinte saptamana viitoare o informare cu privire la renegocierea contractelor de cazare a parlamentarilor", a spus Chelaru, precizand ca este vorba de reducerea tarifelor la cele trei hoteluri care au contracte cu Senatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.