Curtea de Conturi va analiza eventuale repercursiuni ale acordului Sterling asupra patrimoniului si resurselor ANRM,in cadrul actiunii de audit financiar pentru anul de executie bugetara 2008 al institutiei, potrivit unui document trimis de presedintele Curtii,Nicolae Vacaroiu,Camerei Deputatilor.
Controlul se va desfasura in trimestrul IV si s-a declansat si in baza raportului intocmit de Comisia de industrii referitor la acordul petrolier al companiei Sterling, se mai arata in scrisoarea lui Vacaroiu, transmite NewsIn.

Nicolae Vacaroiu confirma, totodata, conducerii Camerei Deputatilor ca institutia pe care o conduce a declansat un control la Ministerul Tineretului, in urma solicitarii Comisiei parlamentare de ancheta Ridzi.

Raportul Comisiei parlamentare de ancheta privind afacerea Sterling recomanda Executivului rezilierea sau renegocierea contractului, in termen de 60 de zile de la aprobarea in plen. Documentul comisiei nu a intrat inca in dezbaterea Camerei Deputatilor, asteptandu-se ca acest lucru sa se intample in aceasta sesiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.