Fostul premier Calin Popescu Tariceanu (PNL) a criticat, marti, masurile anticriza propuse de actualul Guvern, calificandu-le drept masuri neadecvate, si a afirmat ca ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, este biet contabil care face socoteala intr-o maniera extrem de primitiva.
Tariceanu a declarat, marti, la Sfantu-Gheorghe, ca planul anticriza reprezinta o lunga insiruire de vorbe politice fara continut concret, plus masuri neadecvate, fostul premier afirmand ca s-ar putea scrie un manual intreg despre ce nu trebuie facut pe timp de criza economica si in care sa fie incluse masurile Guvernului Boc.

Va dau un simplu exemplu, dl Pogea este paralizat, el face socoteala ca un biet contabil, intr-o maniera extrem de primitiva”, a afirmat Tariceanu.

Fostul premier a mai afirmat ca in perioada urmatoare liberalii vor face o analiza serioasa a planului anticriza prezentat de Cabinetul Boc si vor prezenta in detaliu solutiile de iesire din criza.

Am prezentat pe blogul personal un scurt plan anticriza pe patru domenii mari, pe care am sa-l reiau cu acordul colegilor care sunt pe domeniu, si in perioada urmatoare vom face o analiza foarte serioasa a planului anticriza prezentat de Cabinetul Boc -Geoana, extins cu presedintele Basescu, si vom prezenta in detaliu solutiile pe care noi le preconizam pentru iesirea din criza. Dupa opt luni nu este tarziu sa se adopte cateva masuri bine tintite, cu care Romania ar putea sa iasa din criza la inceputul anului viitor”, a mai sustinut Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.