Conform sefului statului, unii politicieni desfasoara o campanie de discreditare a institutiilor statului, fapt pe care el il va explica "la momentul oportun".
Administratia Prezidentiala a transmis intr-un comunicat de presa niste precizari pe tema speculatiilor privind transporturi ilegale de armament si legaturi cu organizatii teroriste.

"Traian Basescu constata ca, in ultimele zile, unii politicieni si persoane asociate acestora desfasoara o campanie de discreditare sistematica a unor institutii ale statului", se arata in comunicat.

Dupa ce a fost informat de institutiile statului cu privire la speculatiile fara legatura cu realitatea lansate in aceste zile,presedintele ii asigura pe romani ca institutiile statului au capacitatea de a gestiona problemele care tin de siguranta nationala. [Fratii Basescu, implicati in afaceri teroriste?]

El precizeaza ca va explica la momentul oportun ce se afla in spatele manipularii politico-mediatice care vizeaza discreditarea statului. [Candidatura lui Basescu, amenintata de alegerile gresite ale fratelui sau]

Avand in vedere tot scandalul referitor la afacerile fratelui sau, Mircea Basescu, din industria de armament, este interesant de vazut cand va fi "acest mement oportun".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.