Miron Cozma, zis si Luceafarul Huilei, a afirmat ca a fost solicitat de oamenii candidatului PSD pentru prezidentiale, Mircea Geoana, sa ajute in campania electorala.
Potrivit Inpolitics, in urma cu o luna, Cozma sustine ca reprezentanti ai PSD Sibiu l-au rugat sa accepte o intalnire de taina cu Mircea Geoana.
Acesta a refuzat cererea, explicand pesedistilor ca notorietatea sa se datoreza tocmai faptului ca nu s-a „inhaitat" niciodata cu politicienii.

„Acum o luna am fost contactat de cineva de la PSD Sibiu. Mi-a propus sa ma intalnesc cu Mircea Geoana care, la randul sau, doreste sa se intalnesca cu mine. Era clar, nu mi-ar fi propus sa intru in PSD fiindca stia si el ce parere am eu despre partidul asta si despre politicieni. Vroiau sa ii ofer sprijinul meu electoral lui Mircea Geoana la alegerile prezidentiale. Am refuzat fara sa stau pe ganduri. Eu reprezint oamenii care muncesc cinstit, segmentele defavorizate, si am idelaurile mele. Nu o sa fac niciun pact cu politicienii", a precizat Miron Cozma.

El a asigurat ca va refuza orice noua oferta inaintata de Geoana, indiferent de continutul acesteia.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.