Candidatul rromilor la functia suprema in stat, omul de afaceri Ninel Potarca, nu mai vrea sa il sustina pe Radu Duda in alegeri, in schimb se gandeste sa organizeze un concurs pentru a desemna deja un viitor premier, pentru momentul in care o sa castige el cursa pentru Cotroceni.
"Nu stiu inca pe cine o sa nominalizez drept prim-ministru. Trebuie o verificare atenta a persoanelor nominalizate. Ne gandim la mai multi si alegem unul, pe cel mai potrivit", a explicat Potarca, afacerist si presedinte al Patronatului Oamenilor de Afaceri Rromi din Romania, in exclusivitate pentru Inpolitics.

De altfel, rromul, care a fost cercetat in trecut pentru evaziune fiscala, vrea sa realizeze un proiect economic care sa salveze Romania de sub auspiciile crizei financiare internationale. "Voi face un proiect economic serios menit sa puna pe picioare economia Romaniei. Acum, suntem la pamant. Am semnale ca ma vor sustine multe comunitati de rromi din toata tara", s-a batut cu pumnul in piept Ninel Potarca.

Potarca vrea sa conduca Romania


In urma cu numai o luna, in cursul unui eveniment al Patronatului condus de el, Potarca i-a promis Principelui Radu Duda, pe care il invitase special, ca il va sustine electoral in lupta pentru Cotroceni.

Acesta, insa, s-a razgandit intre timp, iar acum rromul vrea sa cucereasca el insusi functia suprema in stat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.