Liderul PNL porneste in campania electorala pentru prezidentiale cu un staff de 20 de oameni, impartiti pe 9 departamente de strategie - printre cei 20 se afla si Calin Popescu Tariceanu.
Biroul Politic Central a aprobat structura echipei de campanie a lui Crin Antonescu, aceasta fiind compusa din 20 de reprezentanti "de seama" ai PNL.

Echipa lui antonescu are ca atributii stabilirea directiilor strategice ale PNL pe perioada campaniei, si un numar de noua departamente care se ocupa cu implementarea la nivel central si local ale acestora.

Din cei 20 de strategi face parte si fostul premier Calin Popescu Tariceanu, care pare sa fi trecut peste dezamagirea pierderii sefiei partidului si a ajuns la sentimente mai bune fata de colegul sau.

Pe langa Tariceanu, alti membrii importanti ai staff-ului Antonescu sunt Varujan Vosganian, Relu Fenechiu, Teodor Melescanu, Norica Nicolai, Bogdan Olteanu si Ludovic Orban, pe langa multi altii.

Seful campaniei prezidentiale PNL, Romeo Stavarache sustine ca scopul partidului este deocamdata intrarea in turul 2. "A fost stabilita tinta partidului, intrarea in turul doi si castigarea alegerilor prezidentiale. Iar pentru intrarea in turul doi ne-am propus o tinta de 25%", a anuntat Stavarache.

Grupul Politic Consultativ se va intalni saptamanal pentru a-si reactualiza strategia de campanie pentru Crin Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.