Seful de campanie al PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat luni seara, dupa o sedinta a grupului strategic de campanie, ca mai multe sondaje confirma in acest moment caderea lui Traian Basescu in preferintele electoratului.
"Am discutat un nou sondaj cu cei de la CURS, si pe aceasta cale ii raspund domnului Lazaroiu (consilier prezidential, n.r.), care avea dubii in legatura cu procentele domnului Geoana. Are 28% in sondajul CURS, domnul Basescu are 33%, deci se confirma caderea domnului Basescu pe care de altfel si cei de la CSOP au confirmat-o", a spus Hrebenciuc, precizand ca presedintele PNL, Crin Antonescu se ridica la 15%, iar Sorin Oprescu la 8%.

Hrebenciuc a mai spus ca data Congresului PSD, la care va fi lansata oficial candidatura la alegerile prezidentiale a lui Mircea Geoana, va fi stabilita intre datele de 12 si 19 septembrie.

Cu aceasta ocazie se vor rezolva si problemele de natura organizatorica in ceea ce priveste ocuparea functiilor de vicepresedinte si de secretar general al PSD. In acest moment, vicepresedintele PSD Liviu Dragnea are delegate doar atributiile de secretar general, urmand sa fie validat in toamna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.