PNL a fost ieri in fierbere, dupa ce s-a raspandit cu repeziciune informatia ca liderul partidului, Crin Antonescu, s-a casatorit in secret cu Adina Valean. Pana in acest moment, insa, nimeni din partid nu a putut confirma informatia, desi telefoanele de la presa au inceput sa zbarnaie de ceasuri bune.
Misterioasa absenta din viata publica a candidatului PNL, Crin Antonescu, in ultimele saptamani, ar fi explicata nu de un concediu prelungit, asa cum s-a stiut oficial, ci de luna de miere. Astfel, conform unor informatii care s-au raspandit ieri in partid, Antonescu si Adina Valean s-ar fi casatorit, cu discretie, foarte posibil peste hotare si apoi au petrecut o scurta luna de miere. Despre Antonescu s-a vehiculat ca ar fi fost in concediu alaturi de Dinu Patriciu, la Porto Cervo, perla Sardiniei, unde magnatul si-a sarbatorit, ca si anul trecut, ziua de nastere, pe 3 august, alaturi de cativa prieteni de suflet. Numai ca surse din PNL au declarat pentru Inpolitics ca Antonescu nu a participat, totusi, la petrecerea lui Patriciu, ci ar fi optat pentru alta destinatie, unde s-a si casatorit, de altfel. Informatia ar confirma chiar spusele lui Antonescu, de acum doua luni, cand liberalul a declarat public ca a cerut-o pe Adina de sotie si ca vrea sa tina nunta departe de campania electoral: "Va dati seama ca nu are nicio legatura". [Adina Valean, marturisire in premiera: 'Da, il iubesc pe Crin Antonescu']

Ieri, la Cluj, unde a participat la o lansare de carte, Antonescu a mers mai departe, declarand ca va face pasul pana la alegeri, explicand si motivul: "daca o las pana dupa, iarasi se poate specula ca este o chestiune electorala. Dar, vine un moment in viata fiecaruia cind trebuie sa faca si pasul asta". El a mai recunoscut ca a ales deja nasii, care nu sunt persoane foarte cunoscute si a spus ca nu vrea sa fie cununat de Liviu Negoita, primarul sectorului 3, unde are locuinta Crin, ceea ce intareste ipoteze unei casatorii in strainatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.