Publicatia lui C.V.Tudor, ziarul "Tricolorul", a publicat la finele saptamanii trecute un articol halucinat, care sugereaza cititorilor faptul ca fostul lider taranist Corneliu Coposu l-ar sustine, de dincolo de mormant, pe Tribun.
"Nu e o gluma: in noaptea de marti spre miercuri, presedintele PRM l-a visat - pentru prima oara in viata - pe tizul sau, Corneliu Coposu. Acesta era viu, arata bine si era inconjurat de mai multi barbati. A intrat in camera unde se afla Vadim, i-a strins mina, dupa care s-a semnat intr-un fel de catalog. Asta e tot. Intrebare: ce mesaj, din lumea de dincolo, a vrut regretatul om politic sa-i transmita Tribunului?", transmite Inpolitics.

Acest veritabil delir mistic, care insearca sa transmita mesajul subliminal ca marele Coposu a semnat - simbolic, evident - pentru candidatura lui Vadim, a aparut vineri in gazeta liderului PRM, dovedind inca o data apetenta acestuia pentru ocultism si fenomene paranormale. Ca Vadim are incredere in vrajitoare, dupa cum au sustinut fosti lideri ai PRM precum Daniela Buruiana, e una, dar ca ar primi mesaje de dincolo de mormant tocmai de la "Coposu-roade-osul", cum il batjocorea pe vremuri pe fostul detinut politic, asta e prea de tot. Si o observatie care merita facuta: articolul din Tricolorul nu e semnat de Vadim, ceea ce inseamna ca liderul PRM, pur si simplu, le povesteste, ziua, redactorilor ziarului, ceea ce viseaza noaptea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.