Ministrul Economiei Adriean Videanu a prezentat ieri o serie de masuri anticriza propuse de PDL, precizand ca, spre deosebire de colegii de la PSD care s-au apucat sa iasa public cu "masuri penibile" fara a discuta anterior in coalitie, democrat-liberalii si-au consultat partenerii de guvernare.
"Am identificat un numar de 37 de masuri care vor face obiectul analizei in cadrul coalitiei de maine (…) Sunt masuri asumate si de colegii de la PSD urmand sa stabilim detaliile. O parte si din masurile pe care dansii le-au propus au fost insusite si de noi, dansii le-au prezentat public, de aceea am tinut si noi sa va prezentam si masurile propuse de noi si probabil maine in coalitie se va lua o decizie", a declarat ministrul Economiei, potrivit NewsIn.

Intrebat de ce PDL iese cu un pachet separat de masuri in conditiile in care a criticat demersul PSD de a prezenta un pachet anticriza propriu, Videanu a subliniat ca democrat-liberalii au discutat inainte de a iesi public cu partenerii de coalitie.

"Noi intai am stat de vorba cu ei si apoi am iesit public, ei din ratiuni politicianiste, si chiar am libertatea sa spun acest lucru, ca le-am spus-o in sedinta de coalitie, le-am spus: "Nu iesiti cu masurile, cu cele 24, ca multe dintre ele sunt penibile, care incalca directive ale UE, haideti sa facem o discutie interna in cadrul coalitiei si dupa aceea sa iesim public", ceea ce eu am respectat intru totul", a spus liderul PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.