Vicepresedintele PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Mircea Geoana este in stare "sa vanda tara", numai sa ajunga presedintele Romaniei.
Ioan Oltean l-a caracterizat astfel pe Mircea Geoana in contextul in care a vorbit despre pachetul de legi pe care vrea sa isi asume raspunderea Guvernul Boc fara sa stie, deocamdata, daca va avea sustinerea PSD.

Eu sper ca reactia PSD sa fie una responsabila, calata pe realitatile Romaniei si nu pe dorinta absolut nebuna a lui Geoana de a ajunge presedintele Romaniei. Eu cred in echilibru, in responsabilitate si nu cred in actiuni sporadice prin care urmaresti prin orice mijloc sa ajungi presedintele Romaniei. Geoana, in opinia mea, nu va fi presedintele Romaniei niciodata si fereasca Dumnezeu ca, intr-o perioada de criza pe care o trece Romania acum, sa ajunga un om instabil emotional presedintele Romaniei, care, pentru a dobandi acest titlu, e in stare sa vanda tara, da cu nemiluita euro si in stanga si in dreapta de te miri de unde naiba ii tot scoate. De aceea, PDL e preocupat nu de Cotroceni, ci de reforma in statul roman si apoi vom vedea ce va fi cu presedintia in perioada campaniei”, a spus Oltean.

El a mai declarat ca, daca PSD nu se asociaza cu PDL la realizarea acestei reforme va pleca de la guvernare, transmite NewsIn.

Nu exista alta alternativa, aici nu ne mai jucam de-a duplicitatea. Vine, sustine reforma, ramane la guvernare, PDL este pentru ramanerea la guvernare a PSD si pentru a pune in aplicare aceasta reforma impreuna, dar daca nu se asociaza si iar da din coate, pleaca de la guvernare”, a mai spus Ioan Oltean, adaugand ca el crede in responsabilitatea majoritatii liderilor PSD, nu a lui Mircea Geoana, “care nu vor putea sa dezerteze intr-un moment atat de important pentru Romania”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.