Tariceanu nu se cuminteste si continua sirul de ironii aduse guvernului Boc, de aceasta data comparand-ul pe actualul premier cu un adolescent timid care incearca sa impresioneze o fata, printr-o atitudine de macho ridicol.
Fostul prim-ministru explica, intr-un mesaj postat pe blogul personal, cum actiunile guvernului semana cu niste secrente dintr-un film de comedie:

Stiti filmele acelea cand un tip pirpiriu vrea sa para un adevarat macho si sfarseste in ridicol? Sau adolescentul timid care vrea sa impresioneze o fata si face nu stiu ce boacana? Ei bine, am revazut o scena din acest gen de filme, miercuri, cand cu elan si duritate studiate, Emil Boc a anuntat tara: „Gata cu golaneala si cu abuzul pe banul public!”, povesteste Calin Popescu Tariceanu.

Ex-liderul liberal este de parere ca premierul s-a trezit prea tarziu sa isi faca ordine prin ograda, abia dupa ce „Monica Iacob Ridzi a facut cadou sute de mii de euro din banul public unor firme de apartament sau dupa ce guvernul a inchis 100.000 de firme prin impozitul forfetar”.

Tariceanu se arata dezamagit inca o data de faptul ca Guvernul a „amanetat” Romania catre FMI si da in continuiare oameni afara, fara a arata minimul de regret, toatea aceste in situatia in care aceste masuri puteau fi evitate prin adoptarea in timp a unor masuri anti-criza.

Emil Boc mai trebuie sa inteleaga ca nu traieste in filme, ci in Romania reala, unde efectele balbaielilor continue ale guvernarii sunt simtite de milioane de romani. Dar vorba aceea, atat timp cat criza nu ii afecteaza pe cei de la PDL si PSD, restul romanilor nu au decat sa se descurce”, incheie Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.