Presedintele ANRMAP, Cristina Traila, a anuntat ca institutia a demarat, la inceputul lunii iulie, verificarea achizitiilor publice ale MT pentru peste 20 de proceduri de promovare si ca vor fi intocmite rapoarte intermediare pentru fiecare in parte.
Presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca institutia a demarat controlul la Ministerul Turismului de la sfarsitul lunii iulie. Traila a subliniat ca nu poate face publice documentele privind procedurile de supraveghere ale autoritatilor controlate pe perioada in care se realizeaza controlul, pentru a nu pune in pericol solutia din raportul final si ca documentele vor fi cunoscute la incheierea procedurilor realizate de ANRMAP, dupa ce institutia verificata primeste raportul.

"Verificam peste 20 de proceduri de promovare din peste 100 de proceduri initiate de Ministerul Turismului in 2009, prin urmare vom da rapoarte intermediare. Agentii nostri sunt in momentul de fata in control", a mentionat Traila, citat de NewsIn.

Presedintele ANRMAP a conchis ca, pana la mijlocul saptamanii viitoare, institutia va incerca sa intocmeasca raportul intermediar pentru prima procedura de achizitii verificata, care vizeaza promovarea pe postul de televiziune Realitatea TV a emisiunii "All Inclusive". Traila a adaugat ca acesta va fi facut public.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.